مصوبه مداخله بانک مرکزی برای کنترل نوسانات ارز تمدید شد تخلف خروج بیش از ۲ هزار کیسه آرد از شبکه پخت نان در مشهد سخنگوی صنعت آب کشور: ۵۶۵ میلیارد تومان به تنش آبی مشهد اختصاص داده شده است بورس در سرازیری | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) خرید و فروش دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور اجاره آپارتمان در آزادشهر مشهد چقدر نقدینگی لازم دارد؟ (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا خرید و فروش طلا مشمول مالیات می‌شود؟ توقف شماره‌گذاری خودروی ایکس ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی به دلیل نقص فنی مگر حقوق نیروی انسانی را با دلار ۶۰ هزار تومانی می‌دهند که می‌خواهند ارز صادراتی خود را بالا بفروشند؟ ربع سکه ۶.۶ میلیون تومان گرانتر است (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) لزوم ایجاد ارزش‌افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی در حوزه آجیل و خشکبار استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین ۴۶ درصد افزایش داشته است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت انواع گوشی‌های سامسونگ سری S چند؟ (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) مستأجران وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون‌تومانی ودیعه‌مسکن را چگونه می‌توانند دریافت کنند؟ + جزئیات منطقه حساس در بازار سکه کجاست؟ (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا در بازار امروز | ریزش‌ها لاک‌پشتی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ضرورت صادرات ۲۰۰ هزار تن سیب و پرتقال سایپا شرایط جدید فروش و پیش‌فروش ۱۰ محصول را اعلام کرد + اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل رقم دقیق مالیات پرداختی طلافروشان مشخص شد | دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟ (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی به کارگران جزئیات تازه از خروج عجیب‌وغریب ارز از کشور فروش بلیت فوق‌العاده قطار مشهد، از امروز ۹ صبح (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد | طلای زینتی تا ۱۵۰ گرم معاف از مالیات است فرماندار مشهد: از طلافروشان فراتر از قانون چیزی نمی‌خواهیم | کسانی که مغازه هایشان پلمب شده، براساس روال قانونی بوده‌ است سال گذشته ۲۸ درصد منابع از بانک‌های خراسان رضوی خارج شد واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد
سرخط خبرها

جزئیات تحویل کارت‌های سوخت | امکان افزایش تعداد کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها وجود دارد

  • کد خبر: ۱۵۹۴۳۰
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۶
جزئیات تحویل کارت‌های سوخت  | امکان افزایش تعداد کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها وجود دارد
مدیر سامانه هوشمند سوخت با اشاره به فرآیند تحویل کارت‌های سوخت همزمان با اجرای طرح ساماندهی این کارت‌ها گفت: هدف ما کاهش عرضه سوخت نیست؛ بلکه می‌خواهیم کارت‌ها را ساماندهی کنیم.

به‌گزارش شهرآرانیوز، محمد صادقی در گفت‌وگویی تلویزیونی با درخواست از مردم برای استفاده از کارت‌های سوخت شخصی به جای کارت‌های اضطراری جایگاه داران، اظهار کرد: هدف ما کاهش عرضه سوخت نیست؛ بلکه می‌خواهیم کارت‌ها را ساماندهی کنیم. کارت سوخت تمام افرادی که در سال ۱۴۰۱ با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ تقاضای صدور کارت سوخت ثبت کرده اند، تولید شده است.

وی تاکید کرد: اگر افرادی تاکنون موفق به ثبت نام نشده اند، توصیه می‌کنیم که با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ نسبت به دریافت کارت سوخت شخصی اقدام کنند.

مدیر سامانه هوشمند سوخت در پاسخ به این شایعه که پس از افزایش هزینه ثبت نام کارت سوخت شخصی از ۱۰ به ۱۰۰ هزار تومان در ماه‌های اخیر، دولت می‌خواهد بخشی از کسری بودجه خود را با سرمایه‌های مردم و با الزامی شدن دریافت کارت سوخت شخصی جبران کند، گفت: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی فقط هزینه تمام شده تولید کارت سوخت را از مردم دریافت می‌کند و صدور کارت سوخت، هیچگونه درآمدی برای این شرکت و دولت ندارد.

صادقی تاکید کرد: دولت هزینه‌ای را هم علاوه بر هزینه دریافتی از مردم، متقبل می‌شود تا بتواند هزینه‌های مربوط به نفرات درگیر در این کار مثلا بابت تامین تراشه کارت‌های سوخت را تامین کند؛ پس دولت درآمدی از محل فروش کارت‌های سوخت ندارد.

 وی با اشاره بر هزینه‌های صرف شده برای راه اندازی این سامانه و تاکید مجدد بر لزوم استفاده از کارت سوخت شخصی، گفت: حدود ۱۵۰ هزار نفر نیز در فروردین ماه امسال برای دریافت کارت سوخت ثبت نام کرده اند. زمان انتظار از ثبت درخواست تا صدور کارت‌های سوخت، حداکثر یک ماه است.

دپو شدن ۴۰۰ هزار کارت سوخت در دفاتر پستی

مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: افرادی که چند ماه از ثبت درخواست آن‌ها می‌گذرد، اما هنوز کارت سوخت خود را دریافت نکرده اند، قطعاً جزو افرادی هستند که کارت سوختشان صادر شده، اما به هر دلیلی پست موفق به تحویل مرسوله به آن‌ها نشده است.

 صادقی با تاکید بر این که دفاتر پستی در انتظار هستند تا مالکان خودرو برای دریافت کارت سوخت خود به این دفاتر مراجعه کنند، تشریح کرد: نزدیک به ۴۰۰ هزار کارت سوخت در باجه‌های معطله پستی باقی مانده و مردم باید برای دریافت آن‌ها از پست، پیگیری کنند.

 به گفته وی یک روش پیگیری کارت‌های باقی مانده در باجه‌های پستی، دریافت بارکد پستی با مراجعه حضوری به دفاتر پلیس + ۱۰ و سپس درج آن بارکد در سامانه پیگیری مرسوله‌های پستی به نشانی tracking.post.ir معرفی کرد.

مدیر سامانه هوشمند سوخت همچنین گفت: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز سامانه‌ای را طراحی کرده که مالکان این ۴۰۰ هزار کارت سوخت باقی مانده در باجه‌های پستی، می‌توانند با مراجعه به آن، متوجه شوند که کارتشان در کدام شعبه شرکت ملی پست نگهداری می‌شود. باید اطلاعات مربوط به خودرو را با مراجعه به نشانی اینترنتی scs.niopdc.ir وارد کنند تا نشانی محل نگهداری کارت سوخت خود را به دست آورند.

 صادقی تاکید کرد: این همان سامانه‌ای است که اگر افراد کارتشان را در جایگاه‌های سوخت جاگذاشته باشند، می‌توانند با درج اطلاعات خودرو، متوجه شوند که آن کارت در کدام جایگاه سوخت نگهداری می‌شود.

 امکان افزایش تعداد کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها وجود دارد

وی در پاسخ به این سوال که اگر افراد فاقد کارت سوخت از جایگاه داران درخواست کارت اضطراری داشته باشند، اما جایگاه داران همکاری نکنند یا شارژ کارت سوخت جایگاه داران تمام شود، باید چه اقدامی انجام دهند؟ گفت: مردم می‌توانند این موارد را با شماره ۰۹۶۲۷ در میان بگذارند، ضمن این که جایگاه داران نیز در شرایط اضطرای می‌توانند از شرکت پخش منطقه خود، درخواست کارت سوخت یدکی داشته باشند.

 مدیر سامانه هوشمند سوخت با اشاره به این که طرح آزمایشی ساماندهی کارت‌های سوخت در برخی جایگاه‌ها موفق بوده، گفت: تقسیم بندی استانی در این طرح نداریم و ملاک ما، پرفروش یا کم فروش بودن جایگاه ها است؛ یعنی جایگاهی که مراجعه کننده بیشتری دارد، کارت اضطراری بیشتری در اختیار خواهد داشت و اگر تقاضای مردم بیشتر باشد، امکان افزایش تعداد کارت‌های اضطراری به ازای هر سکو نیز افزایش می‌یابد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->